Volare transportfiets

Volare transportfiets voor de kleintjes

Volare is een fietsenmerk dat zich richt op een veilige en betrouwbare transportfiets die ook betaalbaar blijft. De veiligheid van de Volare transportfiets wordt gewaarborgd door strenge veiligheidseisen van onafhankelijke onderzoeksinstituten. Daarnaast is de transportfiets speciaal voor bepaalde leeftijdsgroepen ontworpen. Bij Transportfiets.nl vindt u hele vrolijke Volare transportfietsen. De Volare transportfiets is uiteraard uitgerust met een stevige voordrager die optimaal te benutten is met een extra fietsmand- of kratje. U kunt de vrolijke Volare kinder transportfiets helemaal zelf opvrolijken met onze leuke accessoires. Hierdoor past iedere Volare transportfiets perfect bij de juiste doelgroep.

Een ander sterk punt van Volare is dat zij de transportfietsen zo ontwerpen dat 'ie meegroeit met de eigenaar. Zo zijn het zadel, stuur en de remhandgrepen makkelijk te verstellen. Hierdoor valt er extra lang te genieten van een Volare transportfiets.

Veilige, betrouwbare en betaalbare Volare transportfiets

Volare is een echte specialist in de transportfiets voor kinderen. Bij de Volare transportfiets staat veiligheid natuurlijk voorop. Iedereen weet nog hoe moeilijk de eerste meters op zo'n kinderfiets waren, dus veiligheid en comfort zijn van belang. Bij Volare weten ze dit natuurlijk ook. en daarom is de Volare transportfiets perfect voor onze jonge fietsers. Daarnaast speelt het merk ook slim in op de interesses van de jongere doelgroep. Zo heeft het merk Volare een transportfiets gemaakt in samenwerking met voetbalclubs, tv-series en artiesten. Deze modellen van Volare zijn natuurlijk zeer populair en geliefd onder de jonge fietsfanaten.

Service bij transportfiets.nl

Bij Transportfiets.nl staat goede service hoog in het vaandel. U heeft de Volare transportfiets altijd snel en bovendien ook gratis bij u thuisbezorgd! U kunt eenvoudig en veilig online betalen. U kunt er zelfs voor kiezen om pas te betalen zodra u de fiets ontvangen heeft. Zo kan er dus eerst een proefritje gemaakt worden op de Volare transportfiets! Mocht u nog vragen hebben over de Volare transportfiets of over onze service, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0252 830808 of u kunt ons 24 uur per dag een email sturen op info@transportfiets.nl. Wij helpen u met alle plezier!

Bekijk ons complete assortiment aan Volare transportfietsen hier: