Vogue transportfiets

Een voordelige Vogue transportfiets koop je online bij Transportfiets.nl

Ben je op zoek naar een betaalbare transportfiets met mooi design? Dan moet je zeker eens de Vogue transportfiets bekijken. Bij Vogue ligt de focus namelijk op het maken van transportfietsen met een opvallend mooi design tegen een betaalbare prijs. Je hebt namelijk al een volwassen fiets voor nog geen 300 euro! Dat is toch bijna geen geld voor zo'n degelijke, stevige én hippe fiets?

Alle transportfietsen van Vogue op een rijtje

Wil je toch liever een luxer model? Ook dan heeft zijn er voldoende opties voor je. Vogue heeft namelijk meerdere modellen. Het meest basic model transportfiets heet de Transporter. Dit model heeft een stalen frame, terugtraprem, handrem voor en geen versnellingen en heeft een richtprijs van rond de 300 euro. De luxere uitvoering van de Transporter heet de Comfort. De Comfort is een fiets met een licht en roestvrij aluminium frame, 3 Shimano Nexus versnellingen, terugtraprem en heeft een richtprijs van rond de 400 euro. Dat is nog steeds niet veel geld voor een goede fiets! Nog meer luxe? Dan heb je de Comfort Plus. De Comfort Plus heeft een aluminium frame, Rollerbrakes, 3 of 7 Shimano Nexus versnellingen, Selle Royal zadel en stevig standaard. De richtprijs van de 3 versnellingen variant is 500 euro en de variant van 7 versnellingen kost iets minder dan 600 euro. Alle modellen van zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Kortom, er zijn voldoende modellen van Vogue beschikbaar. Kies de variant die het beste bij jou past!

Jouw Vogue transportfiets gratis en snel verstuurd!

Heb je een keuze weten te maken uit alle verschillende soorten Vogue transportfiets? Mooi, want dan hoef je niet lang te wachten voordat je ook op je nieuwe fiets kan fietsen! Want bestel je jouw fiets voor 12:00, dan wordt hij dezelfde werkdag nog verstuurd. Je hebt 'm dan de volgende werkdag al in huis! Alleen de Comfort en de Comfort Plus hebben een iets langere levertijd omdat ze 100% rijklaar worden geleverd. Maar deze professionele montageservice zorgt ervoor dat je meteen en veilig kan fietsen op je nieuwe tweewieler!

Heb je nog vragen over een Vogue transportfiets of weet je niet welk model je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar de ideale transportfiets voor jou!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.