Transportfiets dames

Een transportfiets voor dames voor iedereen!

Transportfiets.nl biedt de grootste collectie aan transportfietsen voor in heel Nederland en België. Er is voor iedereen dus wel een geschikte transportfiets dames te vinden. Hoe herken je een transportfiets dames? Een transportfiets dames heeft een vergelijkbaar frame als een omafiets, maar dan dikker. Het voordeel van een transportfiets dames is de lage instap. Hierdoor kun je eenvoudig op- en afstappen. Dat is ook een van de redenen waarom ook mannen graag op een damesmodel fietsen. Daarnaast kun je dit model herkennen aan de voordrager. In de meeste gevallen heeft hij ook versnellingen, maar die keuze kun je uiteraard zelf maken! Je klikt hiernaast eenvoudig de opties aan die je wenst, zoals jouw lichaamslengte, merk en versnellingen. Je bepaalt dus zelf waaraan jouw fiets moet voldoen! Makkelijk toch? Toch liever een heren model Dat kan, klik dan hier.

Betaalbare dames transportfiets voor jou

Bij Transportfiets.nl bieden we betaalbare transportfietsen. Daarnaast profiteer je van snelle levertijden. Want bestel je jouw dames transportfiets op werkdagen voor 12:00, dan we versturen de fiets direct. Bovendien is de verzending van transportfietsen helemaal gratis! Ga jij toch liever voor kwaliteit? Ook dan is er voldoende keuze. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze A-merken zoals Batavus en Cortina. Hier vind je de zeer populaire modellen zoals de Cortina U4, de nieuwe Batavus CNCTD of de Batavus Diva. Het voordeel van deze A-merk transportfietsen is dat ze 100% rijklaar worden geleverd. De levertijd is dan ook iets langer. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden, je bepaalt het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over een transportfiets dames of kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!