De grootste specialist in transportfietsen binnen Nederland

Transportfiets.nl, uw specialist in transportfietsen!

Ben je op zoek naar een nieuwe transportfiets? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Transportfiets.nl. Wij zijn de specialist in Transportfietsen binnen Nederland en België. Wij bieden een breed assortiment aan transportfietsen voor dames, heren en kinderen. Zo kun je hier een transportfiets kopen voor het hele gezin! Bovendien profiteer je bij ons van aantrekkelijke voorwaarden. Zo betaal je geen verzendkosten voor het versturen van een fiets, mag je bij ons gratis omruilen en wordt je fiets altijd binnen twee werkdagen verstuurd. Dat is pas service!

Laat je persoonlijk informeren door onze experts

En alsof de bovenstaande voorwaarden nog niet voldoende zijn, kun je je bij ons ook nog eens laten informeren door een transportfiets expert! Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en zijn daarom perfect in staat om al je vragen te beantwoorden. Dit kan op de volgende manieren:

  • bekijk onze veel gestelde vragen,
  • bel naar 0252-830800,
  • mail naar info@transportfiets.nl of
  • kom langs in onze showroom in Hillegom.

Er is dus altijd wel een manier waarop we je kunnen helpen in je zoektocht naar een nieuwe transportfiets.

Vind de transportfiets die bij jou past!

Bij een specialist hoort ook een ruime keuze. Daarom kun je bij Transportfiets.nl kiezen uit honderden transportfietsen. Maar hoe vind je de juiste? Gebruik daarvoor onze uitgebreide filterfunctie. Hier kun je je transportfiets kiezen op basis van je lengte, de kleur, het merk en of je versnellingen wilt. Zo vind je dus altijd wel een transportfiets die voldoet aan jouw criteria! En kom je er even niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!