Over ons

Grootste specialist in Transportfietsen

Transportfiets.nl is de grootste specialist in transportfietsen binnen Nederland en België. Laat u verassen door ons complete assortiment voor heren, dames en kinder transportfietsen. Onze collectie bestaat uit betaalbare kwaliteitsfietsen voor iedereen. In iedere prijscategorie is er namelijk een geschikt model te vinden. Daarnaast profiteert u bij Transportfiets.nl van gunstige voorwaarden. Zo betaalt u bij ons geen verzendkosten voor het versturen van een fiets. Bovendien versturen wij uw nieuwe transportfiets altijd binnen twee werkdagen. En komt u er niet helemaal uit? Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag persoonlijk verder. Kortom, Transportfiets.nl is betaalbaar, snel en servicegericht!

Ons adres

Transportfiets.nl is gevestigd in Hillegom. Ons adres is Arnoudstraat 10. Omdat we een breed assortiment aan transportfietsen hebben, kunnen we ons voorstellen dat u het lastig vindt om een keuze te maken. Voor advies en vragen over onze transportfietsen of uw specifieke wens, kunt u ons elke werkdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 0252-830800. Tevens bent u van harte welkom in onze showroom om bijvoorbeeld een testrit te maken of een persoonlijke vraag te stellen. Langs komen? Maak telefonisch een afspraak. Niet alle modellen op de website staan ook in onze showroom. Transportfiets.nl helpt u graag in de zoektocht naar uw perfecte transportfiets!

Shopmarkt B.V.

Transportfiets.nl is onderdeel van Fietsgroep B.V. Fietsgroep B.V. is dé online aanbieder van een breed assortiment kwalitatief goede en betaalbare fietsen. Het bedrijf bestaat sinds 2008. Investeren in dure fietsen willen mensen tegenwoordig niet meer. Shopmarkt B.V. speelt hier handig op in door een gevarieerd aanbod fietsen aan te bieden die voordelig en uniek zijn in hun soort en van de hoogste kwaliteit zijn. Het assortiment bestaat uit dames- en herenfietsen en kinderfietsen. De volgende webshops vallen onder het beheer van Shopmarkt B.V.: