26 inch (140-152 cm)

26 inch transportfiets voor jongens

Ben je op zoek naar een 16 inch transportfiets voor jongens? Zoek dan niet verder! Uiteraard vind je een 26 inch transportfiets op transportfiets.nl. Een 26 inch transportfiets is nog net een slag kleiner dan een herentransportfiets, en daarmee dus de grootste maat transportfiets voor kinderen. Een 26 inch transportfiets is over het algemeen geschikt voor kinderen boven de 13 jaar oud maar sowieso met een lengte van tussen de 160 en 176 centimeter lang. 

Keuze in 26 inch transportfiets

Als jongens naar de middelbare school gaan fietsen, wil je natuurlijk ook een stijlvolle fiets die er stoer uitziet. In de categorie 26 inch transportfiets zijn er klassieke modellen te verkrijgen met hippe lichtgekleurde banden, maar er is ook een 26 inch transportfiets met een mooi hoog frame. Uiteraard hebben alle transportfietsen een stevig voorrek voor schooltassen of andere spullen. Maak deze 26 inch transportfiets voor jongens helemaal praktisch met een fietsmand- of krat!

Veilig fietsen op een 26 inch transportfiets

De inch maat is bij een kinder transportfiets van belang, omdat je natuurlijk streeft naar maximale veiligheid. Daarom is het belangrijk dat je de 26 inch transportfiets voor jongens nauwkeurig afstemt op de lichaamslengte. Als je niet snel genoeg bij de grond kan, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Kijk daarom goed of de 26 inch transportfiets geschikt is. Weet je niet helemaal zeker of de 26 inch transportfiets de juiste maat is? Dan kan je onze maattabel raadplegen. Kom je nog steeds niet uit of heb je andere  vragen over de 26 inch transportfiets? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder bij je nieuwe 26 inch transportfiets.