Transportfiets jongens

Een transportfiets, de beste keus voor een jongensfiets!

Een transportfiets is een uitstekende keus voor een jongensfiets. Waarom? Een transportfiets voor jongens is een zeer degelijk model dat garant staat voor vele fijne fietskilometers. Het frame is zeer stevig en biedt vele mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een fietskrat of fietsmand op je voordrager plaatsen. Superhandig om je schoolspullen in mee te nemen. Ook versnellingen zijn vaak een welkome toevoeging op een jongensfiets. Bij Transportfiets.nl kun je veel jongens transportfietsen vinden met versnellingen. Bekijk ons complete assortiment hieronder en vind jouw ideale jongens transportfiets!

Voor alle jongens een geschikte transportfiets

Transportfiets.nl is dé specialist in transportfietsen. Je kunt hier dus gegarandeerd jouw ideale jongens transportfiets vinden. Wij hebben namelijk transportfietsen voor jongens in iedere kleur, maat en merk beschikbaar. Zo is Transportfiets.nl officeel dealer van bekende merken zoals Batavus, Cortina, Alpina, Loekie en Volare. Ga je liever voor een betaalbare jongens transportfiets? Kijk dan eens bij de jongens modellen van Popal en Vogue. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden. Gebruik de eenvoudige filter hiernaast om jouw ideale jongens transportfiets te vinden. 

Kies de juiste maat transportfiets voor jongens

Bij het kopen van een nieuwe fiets is de fietsmaat van groot belang. Bij een transportfiets voor jongens is de inch maat van de banden de manier waarop de fietsmaat wordt aangeduid. Aan de hand van de lichaamslengte wordt vervolgens bepaald elke inch maat de juiste is. Wij helpen je alvast een stukje op weg. Zoals je ziet hebben wij hiernaast al aangegeven welke inchmaat past bij welke lichaamslengte. Je kunt dus eenvoudig de juiste maat jongens transportfiets kiezen op basis van je lengte. Twijfel je nog welke maat jongens transportfiets je nodig hebt? Kijk dan op onze 'welke fietsmaat' pagina. Hier vind je alles over de juiste fietsmaat. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem, onze klantenservice helpt je graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00.