Kinder transportfiets

Een kinder transportfiets, de ultieme schoolfiets!

Ben je op zoek naar een nieuwe schoolfiets? Dan moet je zeker een transportfiets overwegen. Waarom een kinder transportfiets? Allereerst heeft een kinder transportfiets een stevig frame, waardoor je schoolfiets extra lang mee gaat. Daarnaast heeft een kinder transportfiets een voordrager. Hier kun je makkelijk je zware schooltas op kwijt. Tip: kijk ook eens bij onze handige fietskratten en fietsmanden, makkelijk om al je schoolspullen in kwijt te kunnen. Wat ook handig is voor een schoolfiets, zijn versnellingen. Zo kun je door weer en wind makkelijk op school komen. Een kinder transportfiets heeft in de meeste gevallen versnellingen. Kies zelf wat je het makkelijkst vindt! En vergeet uiteraard niet te profiteren van leuke back-to-school-kortingen!

Een kinder transportfiets in alle soorten en maten.

Kinder transportfietsen zijn beschikbaar in een jongens transportfiets en een meisjes transportfiets. Ook kun je kiezen uit verschillende inch maten. Wil je eerst weten welke inch maat je nodig hebt? Kijk dan op de pagina 'welke fietsmaat'. Hier wordt duidelijk uitgelegd welke inch maat je nodig hebt. Heb je eenmaal de juiste maat kinder transportfiets gevonden, dan kun je verder gaan filteren op merk. Ga je bij een kinder transportfiets voor snelle levering en een lage prijs, dan kun je kijken bij merken als Altec en Vogue. Ligt de prioriteit juist bij kwaliteit en duurzaamheid, dan raden wij de kinder transportfietsen van Alpina, Cortina en Batavus aan. Deze kinder transportfietsen gaan gegarandeerd jaren mee en worden 100% rijklaar geleverd. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk. De levertijd van deze kinder transportfietsen is daarentegen wel iets langer dan normaal. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om de ideale kinder transportfiets te vinden!

Bekijk hier ons complete aanbod aan kinder transportfietsen:

Heb je vragen over een kinder transportfiets? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.