Cortina U5

Cortina U5

Cortina U5; net dat beetje extra!

Wil je een stevige transportfiets maar met een wat smallere uitstraling? Een fiets die ideaal is in alle weeromstandigheden? Makkelijk je spullen vervoeren op de voordrager? Dan kun je de Cortina U5 niet over het hoofd zien. Een van de beste fietsmerken die er ook nog eens gewoon heel goed uit zien!

Een Cortina U5 kopen?

De Cortina U5 kun je in meerdere kleuren verkrijgen bij Transportfiets.nl. En je kunt ook kiezen voor handremmen en/of versnellingen. Daarnaast zijn deze Cortina fietsen voorzien van opvallende banden, leren zadel en handvatten. Echt een hele luxe fiets voor deze prijs!

Unieke service bij Transportfiets.nl

Bij Transporfiets.nl betaal je voor deze mooie fietsen geen verzendkosten en bovendien worden deze fietsen helemaal rijklaar gemonteerd bij je thuis bezorgd! Dat betekent dus opstappen en wegfietsen! En wist je dat je ook gratis achteraf kunt betalen met Afterpay? Je ontvangt dan eerst de fiets en betaalt pas binnen 2 weken. Wel zo makkelijk toch?

Jou ideale Cortina fiets op Transportfiets.nl

Op Transportfiets.nl bieden wij je een breed assortiment Cortina fietsen voor heren, dames en kinderen. Er is altijd wel een model wat bij je past. En altijd uitgevoerd in fraaie kleuren en een mooi design!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.