Cortina U4

Cortina U4

Cortina U4; onderscheid jezelf van alle anderen!

Onderscheid jezelf van alle anderen als het gaat om de keuze van je fiets! In de collectie Cortina fietsen zie je de laatste trends op het gebied van lifestyle, mode en interieur terug. Je ziet dat aan de kleuren, de gadgets en de opvallende details die een grote rol spelen in het design van de Cortina. Er is dus altijd een Cortina fiets die bij jouw stijl past.

Welke Cortina U4 past bij jou?

Of het nu gaat om een heren of een dames transportfiets, er is altijd een Cortina U4 fiets waarmee je gezien wilt worden. De robuuste transportfiets is er in verschillende varianten en kleuren. Zo heb je de Cortina U4 met terugtraprem en met rollerbrake handremmen. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren. Ga jij voor matzwart of wil je opvallen en kies je leger groene variant? Bij Transportfiets.nl staan zevoor je klaar, in de kleur die bij jou past.

Waarom een Cortina fiets kopen bij Transportfiets.nl?

Omdat Transporfiets.nl officieel dealer van Cortina is kunnen wij ook de garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op de onderdelen bieden. Tel daarbij op dat je fiets volledig rijklaar door ons wordt afgeleverd en gratis bij je thuis wordt gebracht en je weet waarom je de Cortina fiets bij Transportfiets.nl moet kopen! En wist je dat je bij Transportfiets.nl ook gratis achteraf kunt betalen met Afterpay? Wel zo makkelijk!