Cortina transportfiets

Cortina transportfiets

Cortina transportfietsen in alle soorten en maten

Cortina is de hofleverancier van transportfietsen op Transportfiets.nl. Dat is ook niet vreemd, want Cortina is de grondlegger van de moderne transportfiets met de U4 lijn. Deze fiets heeft een frame dat lijkt op die van een klassieke omafiets, maar dan iets dikker. Een dergelijk frame wordt ook wel "oversized frame" genoemd. Naast dit stevige frame zien de transportfietsen van Cortina er ook nog eens trendy uit! Daarnaast hebben ze een voordrager en minimaal drie versnellingen. Kortom, een luxe omafiets. Je kunt uit voldoende dames transportfietsen en heren transportfietsen kiezen. Daarnaast heeft Cortina een breed assortiment aan kinder transportfietsen voor jongens en meisjes in de inchmaten van 24 en 26 inch, de zogenaamde U4 mini serie. Er is dus altijd wel een model die voldoet aan jouw wensen!

Vind jouw ideale Cortina transportfiets op Transportfiets.nl

Naast de zeer populaire U4 serie, heeft Cortina zijn assortiment flink uitgebreid met modellijnen zoals de U5, Milo en Crush. De U5 transportfietsen hebben een iets luxere uitstraling dan de U4 transportfietsen. Dat komt voornamelijk door de gebruikte kleurencombinaties en de smalle voordrager. De Milo transportfiets is de goedkope variant en is leverbaar in verschillende speelse kleurencombinaties. De Crush transportfietsen hebben en opvallend frame en zijn tevens leverbaar in verschillende varianten. Kortom, er is dus voor iedereen wel een passende fiets te vinden.

Een Cortina transportfiets als modeaccessoire

Een transportfiets is al heel lang een Nederlands begrip. De transportfiets werd vroeger gebruikt door postbodes en melkboeren, omdat een transportfiets natuurlijk ideaal is voor zware spullen. Toch hoeft dit niet te betekenen dat een transportfiets niet modern kan zijn! Wat Cortina uniek maakt in de fietsenbranche is hun visie op fietsen. Cortina ziet fietsen namelijk niet als een vervoersmiddel om van A naar B te komen, maar ziet een fiets als een modeaccessoire. Vandaar dat de Cortina transportfiets in vele verschillende varianten beschikbaar is. Zo blijf je zeker niet ongezien op je nieuwe tweewieler.