Bezorgen

Bezorgen

Laat je nieuwe transportfiets gratis bij je thuis bezorgen
Bij Transportfiets.nl kun je zeer gemakkelijk je nieuwe transportfiets kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan transportfietsen in allerlei soorten, kleuren en maten. Je hoeft nooit lang te wachten op je nieuwe Transportfiets, want wij leveren binnen twee werkdagen. De fiets wordt dan al voor een groot deel afgemonteerd bij u thuis afgeleverd. Dit betekent dat u alleen zelf nog het zadel, het voorwiel, de trappers en het stuur hoeft te monteren. Dit zijn geen zeer ingewikkelde klussen, dit is voor iedereen goed mogelijk! Het is ook mogelijk om je transportfiets door ons te laten monteren. In dat geval kun je kiezen voor de montageservice. 

 

Hoe kan ik betalen?
Bij Transportfiets.nl kunt u op verschillende manieren betalen voor uw nieuwe Transportfiets:

- iDeal
- Bankoverschrijving
- Achteraf via Afterpay 
- Paypal
- Maestro
- Mister Cash

 

Gratis verzending!
Bij Transportfiets.nl is de verzending volledig gratis bij een bestelling van boven de €50,-. Je fiets laten bezorgen is dus niet alleen heel snel, maar ook zeer goedkoop! Daarnaast is je besteling standaard verzekerd tijdens transport met een van onze betrouwbare partners UPS, DHL of GLS.


Online je bestelling volgen
Wanneer je bij Transportfiets.nl een bestelling plaatst en de fiets wordt verzonden, ontvang je automatisch een mail met daarin een 'track and trace' code waarmee je de bestelling online kunt volgen. Je weet dus precies wanneer je nieuwe Transportfiets wordt afgeleverd. Let op: DHL geeft geen tijdsindicatie weer, enkel een bezorgdag.


Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?
Uw fiets wordt voor minimaal 70% afgemonteerd thuisbezorgd. In de meeste gevallen betekent dit dat u alleen zelf nog de trappers, het stuur, het voorwiel, zadel en indien besteld ook het voorrek, accessoires of de handremmen moet bevestigen. Dit zijn geen zeer ingewikkelde taken, het grootste gedeelte is slechts een kwestie van onderdelen op de juiste maat stellen en aandraaien. Het neemt ongeveer een kwartier tot een half uur tijd in beslag. Meer informatie over het monteren van een fiets vindt u op www.fietsmonteren.nl. 

 

Heeft u nog vragen over het afhalen of laten bezorgen van uw Transportfiets? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@transportfiets.nl of 0252-830800.