Betaalmogelijkheden

Bij Transportfiets.nl bieden wij graag diverse betalingsmogelijkheden. Je kunt bij Transportfiets.nl kiezen uit diverse bekende betaalprovides of kiezen voor een betaling achteraf.

  1. - iDEAL
  2. - Overschrijving
  3. - MisterCash
  4. - GiroPay
  5. - Meastro
  6. - Achteraf betalen

 iDealiDEAL - Betaal veilig met iDEAL

Bij deze betaalmethode kan je tijdens het bestelproces direct de betaling afhandelen via uw eigen bank. Je rekent af in een vertrouwde betaalomgeving op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u online bankiert kunt u direct gebruik maken van IDeal, u hoeft zicht hier niet voor aan te melden.


Overschrijving Per overschrijving - Betalen via bankoverschrijving

Nadat uw bestelling is voltooid kunt u het volledige bedrag overmaken op het bankrekeningnummer van Transportfiets.nl. Dit doe je onder vermelding van uw bestelnummer. Deze gegevens ontvangt u per e-mail zodra u de bestelling heeft afgerond.


MisterCash MisterCash 

Speciaal voor onze belgische klanten hebben wij de betaalmethode Mister Cash, hierdoor kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. MistherCash is alleen beschikbaar wanneer het afleveradres in belgie is.


 GiroPay GiroPay 

Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland. Voor wat de beveiliging en de bescherming van persoonlijke gegevens betreft, hoeft men zich geen enkele zorgen te maken. Giropay is ook op dit gebied te vergelijken met iDEAL. Zo maakt Giropay eveneens gebruik van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Veilig vertrouwd, en dus onbekommerd betaalgemak!


 MeastroMeastro

Binnen de Europese Unie en een aantal andere landen is Maestro het belangrijkste debet-merk. Het bereik van Maestro is dus wereldwijd erg groot. Omdat de consument via de eigen bank moet betalen en er altijd krediet op de gekoppelde rekening moet staan is dit voor zowel de consument als u een veilige manier van betalen. De betaling met Maestro wordt in het algemeen snel afgehandeld door de bank, omdat het bedrag direct kan worden afgeschreven. De afhandeling van de bestelling kan zo snel geschieden.


 Afterpay Achteraf betalen - NL

AfterPay voert voor Transportfiets.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Transportfiets.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1000. 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

 

 Afterpay Achteraf betalen - BEL

AfterPay voert voor Transportfiets.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.