Batavus transportfiets

Batavus transportfiets

De grootste collectie Batavus transportfietsen

Transportfiets.nl is de specialist in transportfietsen binnen de Benelux. Je mag van Transportfiets.nl dus ook verwachten dat we de grootste collectie transportfietsen hebben. Een Batavus transportfiets mag dan absoluut niet achter blijven. Een Batavus fiets is natuurlijk niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, iedereen kent het merk wel. Een transportfiets is van zichzelf al een stevige fiets, maar van zo'n topmerk als Batavus zit je helemaal goed.  Deze mooie transportfietsen staan er dan ook om bekend dat ze wel tegen een stootje kunnen. Transportfiets.nl is officieel dealer van Batavus, dus onze collectie transportfiets is dan ook rijkelijk gevuld met modellen van Batavus. De meest populaire transportfietsen van Batavus zijn de Batavus Diva en de Batavus CNCTD transportfiets. De Batavus Diva is een luxe transportfiets met een subtiel design, verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. De Batavus CNCTD richt zich op de jongere doelgroep, met een stoer uiterlijk. Ook de Batavus CNCTD is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen voor zowel heren als dames. Kortom, er is dus altijd een Batavus transportfiets die voldoet aan jouw eisen! Wist je dat je een transportfiets helemaal compleet kan maken met een krat of fietsmand? Zo kan je nog meer spullen meenemen op je transportfiets! 

Kijk rustig rond in ons ruime assortiment voor jouw perfecte Batavus transportfiets. Kom je er toch niet helemaal uit tussen alle transportfietsen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, want wij helpen je graag verder

Alle Batavus transportfietsen gratis en 100% rijklaar geleverd

Bij Transportfiets.nl geven we graag een beetje extra service, zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen uiteraard. Alle Batavus transportfietsen worden daarom gratis verstuurd! En we gaan het nog mooier maken, want alle Batavus transportfietsen worden ook nog eens gratis 100% rijklaar geleverd! Dus heb jij een nieuwe Batavus transportfiets besteld? Dan kun je bij aflevering direct opstappen en de fiets uitproberen, ideaal toch? Onze monteur maakt de fiets niet alleen rijklaar, hij geeft de transportfiets ook direct een servicebeurt. Alle onderdelen worden dan nagelopen en afgesteld. Dit scheelt jouw niet alleen tijd en geld, maar het zorgt er ook voor dat jouw Batavus transportfiets veel langer mee gaat! Zo kan je meteen veilig fietsen op je nieuwe Batavus fiets. De levertijd is daarom wel iets langer dan normaal, namelijk 5-7 werkdagen. Maar dat is zeker de moeite waard!

Vind jouw voordelige Batavus transportfiets hier: