Batavus Diva

Batavus Diva

Batavus Diva; stijlvol en modern

Zoek je een comfortabele, stijlvolle en trendy fiets? Dan is de Batavus Diva echt iets voor jou. Van geen andere transportfiets wordt je zo blij als van deze Batavus Diva! Er is altijd een Batavus Diva voor jou! Even de stad in of een langere fietstocht, met de Batavus Diva komt je overal veilig aan. Wil je een fiets met handremmen en/of versnellingen? Het kan bij de Batavus Diva allemaal! Bovendien is deze fiets verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren en kun je met accessoires de fiets zelf helemaal afmaken.

Batavus Diva; verkrijgbaar bij Transportfiets.nl

Alle Batavus fietsen worden door Transportfiets.nl 100% rijklaar afgeleverd en gratis bezorgd in Nederland. Dat betekent dat je gelijk op kunt stappen en kunt genieten van het fietsplezier wat de Batavus Diva je geeft! Als specialist in transportfietsen heeft Transportfiets.nl de grootste collectie transportfietsen. En als officieel dealer van Batavus hebben wij dus ook een uitgebreide collectie Batavus transportfietsen. In ons ruime assortiment hebben wij dus zeker een Batavus transportfiets die bij jou past!

15% korting op alle Batavus transportfietsen!

Wanneer je een nieuwe transportfiets gaat kopen dan wil je natuurlijk nooit te veel betalen, dat is logisch. Transportfiets.nl biedt daarom op alle Batavus transportfietsen een korting van maar liefst 15% op de adviesprijs! Jouw korting kan in sommige gevallen oplopen tot 150 Euro! Dus ook voor een goedkope Batavus Diva kun je terecht bij Transportfiets.nl!