Batavus CNCTD

Batavus CNCTD

Batavus CNCTD, get connected!

Dat de CNCTD. in de smaak valt bij de jongere doelgroep, bleek uit een fietstest van het AD en de Fietsersbond. Deze stoere fiets werd winnaar in de categorie Jongensfietsen met een score van 9,4. Lekker stoer gestyled voor een jongere doelgroep, die helemaal thuis is in de virtuele wereld van de smartphone. Een wereld waarin woorden niet meer worden uitgeschreven. Jij hebt aan een paar letters genoeg. Get connected met de CNCTD!

Waarom de Batavus CNCTD?

Een solide en toch super lichte transportfiets, dat is de Batavus CNCTD. Een lekker staaltje Hollands vakmanschap, verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Mooi afgewerkt, onderhoudsvrij en voorzien van een luxe zadel zodat je zowel op korte als lange ritten heerlijk zit! Daarnaast is deze Batavus transportfiets beschikbaar in alle soorten en maten. Van 24 tot en met 28 inch, voor jongens en meisjes, dames en heren, er is altijd wel een model geschikt voor jou!

15% korting op alle Batavus transportfietsen

De Batavus CNCTD wordt door Transporfiets.nl 100% rijklaar afgeleverd zonder extra kosten en ook nog eens gratis thuisbezorgd! Daarom is het kopen van een Batavus fiets bij Transportfiets.nl gewoon de beste keuze. Transportfiets.nl verkoop niet alleen de CNCTD maar nog veel meer mooie Batavus fietsen. Transportfietsen, kinderfietsen, dames- en heren modellen; allemaal van zeer goede kwaliteit, voorzien van een modern design en in vele kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar! En wist je dat je bij Transportfiets.nl standaard 15% korting krijgt op de adviesprijs van een Batavus fiets? Dus ook voor een scherpe prijs kun je bij ons terecht.