Alpina transportfiets

Alpina transportfiets

De kinder transportfiets van Alpina

Alpina is een specialist in kinderfietsen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Met het fietsen op een transportfiets kan niet vroeg genoeg begonnen worden! De focus van Alpina ligt op het ontwerpen van een trendy en stoere transportfiets. Er is een transportfiets met zijwieltjes voor de allerjongste fietsfanaten, maar ook is er een stoere transportfiets van 24 inch met versnellingen.

Naast het vrolijke uiterlijk van de Alpina transportfiets is kwaliteit een belangrijk aandachtspunt voor de Alpina transportfiets. De transportfiets van Alpina voldoet namelijk aan strenge kwaliteitsnormen. U wil natuurlijk wel dat de eerste fietservaringen veilig verlopen! De transportfiets van Alpina heeft altijd een handrem waardoor er snel gehandeld kan worden. Uiteraard beschikt de Alpina transportfiets over het bekende stevige draagrek. Prima geschikt om schooltassen of andere spullen op kwijt te kunnen! 

Kies een Alpina kinderfiets die bij jou past!

Bij Transportfiets.nl vinden we het belangrijk dat onze bezoekers een ruime keuze hebben. De Alpina transportfiets is daarom leverbaar in vele verschillende maten, kleuren en modellen. Zo kunt u kiezen voor een klassieke transportfiets (Alpina Transport), maar ook voor een moderne variant. (Alpina Clubb). De transportfietsen zijn ook nog helemaal te personaliseren met onze leuke accessoires. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vrolijke bloemslinger of een fietskratje waardoor er nóg meer spullen kunnen worden meegenomen op deze handige Alpina transportfiets.

Naast het ruime assortiment biedt Transportfiets.nl ook de allerbeste service. Het uitzoeken van een goede transportfiets is natuurlijk een zorgvuldige taak en wij willen dit zo aangenaam mogelijk voor u maken. U ontvangt de Alpina transportfiets altijd 100% rijklaar en binnen 2 werkdagen bij u thuis! Er kan dan meteen gefietst worden op de Alpina transportfiets. Dat is nog eens service! Bovendien kunt u er voor kiezen om pas te betalen zodra u de Alpina transportfiets bij u thuis ontvangen heeft. Heeft u nog vragen over de Alpina transportfiets of over onze service? Dan kunt nu natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de klantenservice. Wij helpen u maar al te graag verder!

 Bepaal zelf welk model u het meeste aanspreekt en bekijk onze complete collectie hier: